Tapahtumia, tapaamisia ja työpajoja

Olemme mukana Itä-Suomen alueen syksyn ja talven tapahtumissa sekä järjestämme yleisötilaisuuksia ja työpajoja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tehdään yhdessä Saimaa-ilmiö!

Elinvoimainen ja vetovoimainen kulttuurikaupunki -strategiatyöpaja Savonlinnassa 22.11. klo 9 - 12

Millainen on Savonlinnan visio, tavoite ja tulevaisuus kansainvälisenä, matkailun, koulutuksen ja asumisen vetovoimaisena kulttuurikaupunkina? Miten elinvoima ja kulttuurikaupunki kietoutuvat yhteen?  Savonlinna laatii loppuvuoden aikana kulttuuristrategian, joka on suunta Savonlinnan kulttuurin kehittämiselle seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Samalla strategia luo siltaa Itä-Suomen maakuntien ja kaupunkien välille. Se sitoo kulttuuripääkaupunkivuoden osaksi laajempaa ja pidempää kulttuurin kehityskaarta ja itäsuomalaista yhteistyötä. Kansainvälinen ja tunnettu kulttuurikaupunki -työpajassa suunnataan sitä, millaisilla tavoitteilla ja toimilla kulttuuri ja muut alat vetävät kaupunkia yhteiseen elinvoimaiseen suuntaan.

Millainen on Savonlinnan visio, tavoite ja tulevaisuus kansainvälisenä, matkailun, koulutuksen ja asumisen vetovoimaisena kulttuurikaupunkina?
Miten elinvoima ja kulttuurikaupunki kietoutuvat yhteen?

Savonlinna laatii loppuvuoden aikana kulttuuristrategian, joka on suunta Savonlinnan kulttuurin kehittämiselle seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Samalla strategia luo siltaa Itä-Suomen maakuntien ja kaupunkien välille. Se sitoo kulttuuripääkaupunkivuoden osaksi laajempaa ja pidempää kulttuurin kehityskaarta ja itäsuomalaista yhteistyötä. Kansainvälinen ja tunnettu kulttuurikaupunki -työpajassa suunnataan sitä, millaisilla tavoitteilla ja toimilla kulttuuri ja muut alat vetävät kaupunkia yhteiseen elinvoimaiseen suuntaan.
 

Tervetuloa kulttuurin, matkailun ja elinvoiman toimijoita kokoavaan työpajaan, joka pidetään Savonlinnassa perjantaina 22.11. klo 9-12. Myös etäyhteys.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://my.surveypal.com/Savonlinnan-kulttuuristrategia---elinvoimatyopaja-22.11.

  • 22.11.2019 - 22.11.2019
  • Savonlinnan pääkirjasto Joeli, Miitti-sali Asemantie 5


<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su